Тематические сайты

Новости Украины

Рада проголосовала за усиление наказаний за нарушение ПДД - за вождение в пьяном виде штраф 6 тысяч

19 Ноября 2013

Україна поки що не демонструє готовності виконати умови Євросоюзу для підписання Угоди про асоціацію. 

 

Про це заявила під час виступу у Бундестазі канцлер Німеччини Ангела Меркель, пише, німецьке видання Die Welt. 

 

Канцлер закликала Україну зробити нарешті "реальні кроки" і продемонструвати волю до реформ. 

 

І це "має бути не на словах", заявила Меркель. 

 

Канцлер нагадала, що час доходить до запланованого підписання Угоди про асоціацію, але й досі немає впевненості у цьому. 

 

"Поки ще не ясно, чи Україна готова буде створити умови, необхідні для підписання", - заявила Меркель. 

 

"Необхідність звільнення заарештованої лідери опозиції Юлії Тимошенко вона (Меркель – ред.) згадала лише побіжно", - пише Die Welt. 

 

Канцлер вчергове наголосила, що зближеня України з ЄС не спрямоване проти Росії, а навпаки, і Росія могла б мати від того зиск, а не тиснути на Київ. 

 

"Вето третіх сторін тут недопустиме", - заявила Меркель. 

 

Канцлер запевнила Київ, що якщо він виконає умови ЄС та підпише Угоду про асоціацію, то Європа допоможе йому і з реалізацією продукції, і, за потреби, з постачанням енергоресурсів. 

 

"Я буду у Вільнюсі виступати за те, щоб ЄС протиставляв цьому тиску конкретні шанси і фактичну солідарність. Будь то можливість збуту продуктів, які, наприклад, не дозволяють ввозити до Росії, чи широка допомога в розробці системи енергопостачання", - цитують Меркель РІА "Новости". 

 

У понеділок глава МЗС Німеччини Ґідо Вестервеллє нагадав, що вирішення питання Тимошенко буде ключовим для країн ЄС і закликав українську владу не намагатися тягнути час. 

 

У той же час посол України, колишній держсекретар МЗС з питань євроінтеграції Олександр Чалий висловив впевненість, що Янукович, Меркель і Тимошенко досягли згоди і асоціацію у Вільнюсі підпишуть.

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Источник: http://www.pravda.com.ua/
<< Предыдущая
Власти вновь перенесли переход на качественное...
Следующая >>
Какие самые продаваемые автомобили в Украине