Тематические сайты

Новости Украины

Техогляд в Україні подорожчав

07 Февраля 2008

Другого січня розпочався перший етап цьогорічного техогляду. - По-перше, йому підлягають машини організацій і громадян, які використовують їх у комерційних цілях. По-друге, транспорт, рік випуску якого закінчується на парну цифру  

 

По-третє, автобуси і спецмашини, - каже старший державтоінспектор автотехінспекції міської ДАІ Анатолій Погребняк. - На Вінницькій міській станції діагностики, розташованій на вулиці Ботанічній, 28, на території автогосподарства УМВС громадян прийматимуть шість днів на тиждень. У робочі дні - з восьмої ранку до шостої вечора, перерва на обід - із 13.00 до 14.00. У суботу робочий день - з восьмої до 13 години, без перерви на обід. Неділя - вихідний день. Працюють дві банківські каси - з дев’ятої ранку до 16.00, перерва на обід - з 13.00 до 14.00. У суботу банківські каси працюють із дев’ятої до 12 ранку, без перерви. 

Поки що бажаючих пройти огляд небагато, отож, немає і черг - усього за день близько 60 машин. В основному це нові автомобілі. Але у червні та липні бажаючих буде набагато більше, тому краще не затягувати. Громадянам районів Вінницької області варто звертатися до районних підрозділів ДАІ.  

Василь КАБАНОВ 

 

 

ТАБЛИЦЯ Вартість техогляду  

 

* Огляд автомобіля й автобуса - 12 гривень 

 

* Огляд мотоцикла, моторолера, причепа і напівпричепа - 8 гривень 

 

* Діагностика машини - 45 гривень 

 

* Талон токсичності - 15 гривень  

 

* Талон про проходження техогляду - 11 гривень 89 копійок 

 

 

RIA (ВІННИЦЯ)

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Источник: http://lanos.com.ua/
<< Предыдущая
ГАИ поднимает размеры штрафов (ТАРИФЫ)
Следующая >>
Украинцы передумали выпускать Chevrolet Lanos в...

Почитать ещё