Тематические сайты

Новости Украины

До конца года Ford Fiesta можно приобрести по акционному курсу евро

21 Декабря 2006

Новий рік це казковий час, коли збуваються мрії та виконуються найзаповітніші бажання. «Віннер Автомотів» доводить це в котрий раз та дбає про те, щоб всі Ваші мрії могли здійснитися.  

Ми не зупинилися на спеціальних новорічних цінах автомобільного ряду Ford. Ми хочемо, щоб Новий рік дійсно приносив щасливі зміни у ваш дім. 

В цей передноворічний час, саме для вас, Новорічний ярмарок Ford підготував сюрприз: з 15 по 31 грудня 2006 року ми заморожуємо ціни на автомобілі FORD Fiesta. Це означає, що тільки до кінця поточного року у вас є можливість придбати Fiesta за фіксованим курсом 1 євро = 6,25 гривень.  

Fiesta за стабільним курсом 1 євро = 6, 25 гривень дасть Вам змогу зекономити. Ви зможете придбати новеньке авто та гарно підготуватися до новорічних святкувань, подарувати цікаві та бажані подарунки своїм рідним та близьким. 

 

Ми подбаємо про те, щоб цей новий рік став для Вас дійсно незабутнім, адже автомобіль Fiesta є дійсно вдалим новорічним подарунком. Він втілює в собі безпеку, стиль, простір, якість управління та економічність все, що Ви чекаєте від гарного автомобілю. 

 

Але на цьому Новорічна акція Fiesta не закінчується. В час, коли підготовка до свят займає багато часу, ми продовжуємо свою роботу до 22.00, а за Вашим бажанням, і до останнього клієнта. Ми прагнемо, щоб Ви спокійно могли зробити свій вибір та вдало спланувати свій час. Ми допоможемо Вам здійснити свої заповітні новорічні мрії.

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Автор: autoconsulting.com.ua
Источник: http://www.autoconsulting.com.ua
<< Предыдущая
Киеве открылся новый автосалон Hyundai
Следующая >>
Автопроизводители хотят продлить льготы до 2009...