Тематические сайты

Новости Украины

В Тернополі аварія переросла у революцію

22 Декабря 2006

Тисячний натовп на кричав, перевертав машини і вимагав розправи над пяним ментом. 

 

За іронією долі, міліціонери в цей день відзначали професійне свято. Водій Audi Сергій Б. вчора близько 17 години збив двох 15-річних дівчат на пішохідному переході на проспекті Злуки. Як стверджують очевидці, коли діти переходили дорогу на пішохідному переході, він не пригальмував і збив їх.  

 

Я зупинився і пропустив цих дітей, а водій Audi на великій швидкості наїхав на них, розповідає Юрій, водій авто Газель. Навіть жителі пятиповерхового будинку по цій вулиці чули удар та жахливі, розпачливі крики потерпілих, і бачили, як діти перевернулися у повітрі. Коли люди підбігли до непритомних дівчат, винуватець аварії почав усіх штовхати і навіть вдарив жінку, яка голосно звинувачувала його. Це розлютило натовп. Обурення людей, які вважали дівчат загиблими, стало неконтрольованим. Почалися масові заворушення. 

 

Працівники міліції сховали винуватця у свою машину, а самі залишалися зовні, чекаючи слідчих. Правоохоронці не вживали ніяких дій, натомість розлючений натовп вимагав правосуддя. Люди з криками перевернули міліцейське авто, у якому були винуватець аварії та один із свідків. Невдовзі прибула мати водія, яка витягнула сина з машини. 

 

Ситуація нагадувала події помаранчевої революції. Близько тисячі людей були на дорозі, люди вилазили на кіоски, дахи будинків, дерева, фотографували події мобільними телефонами. Тролейбуси стояли, а маршрутки і приватні авто подекуди їхали тротуарами і попід гуртожитками. Кожен перехожий зупинявся і запитував, що сталося.  

 

За півгодини люди оточили міліцейську машину тісним кільцем, вибили скло і почали її розхитувати, намагаючись витягнути винуватця і вчинити самосуд.  

 

- Давай його сюди! Смерть йому! Чому пяний мент має вбивати наших дітей! кричали люди. На місці потерпілих могли опинитися наші діти! 

 

Протестуючі розхитували і штовхали міліцейську машину, а згодом перевернули її і протягнули метрів з десять. Audi винуватця події стояло неподалік на пішохідному переході. За чиїмось закликом народ рвонув до авто, біля якого мати Сергія кричала, що її син не винен і був тверезим. Та, відкинувши жінку в бік, люди перевернули й цю машину. 

 

По матеріалам: Ria.ua  

 

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Автор: http://autooboz.com.ua
Источник: http://autooboz.com.ua
<< Предыдущая
Объявлены цены на новый BMW X5 в Украине
Следующая >>
Обновленный SsangYong Rexton уже в Украине!

Почитать ещё