Тематические сайты

Новости Украины

Банк «Факторіал-Банк» (м. Харків) став лауреатом премії «Український Фінансовий Олімп»

22 Августа 2007

21 серпня 2007 Акціонерний банк «Факторіал-Банк» (м. Харків) став лауреатом премії «Український Фінансовий Олімп»,. у номінації «Високотехнологічна універсальна банківська установа» 

 

. АБ «Факторіал-Банк» отримав премію за розробку та впровадження якісної стратегії розвитку банківської установи, впевнене становище на фінансовому ринку України, постійне розширення та вдосконалення спектру банківських послуг. За 14 років роботи на ринку банківських послуг АБ «Факторіал-Банк» став універсальним, високотехнологічним банком, що надає повний спектр банківських послуг партнерам і приватним клієнтам. На даному етапі як домінуючий напрям розвитку Банк визначив для себе підтримку представників малого і середнього бізнесу, для яких впроваджуються певні програми. В рамках програми кредитування представників малого бізнесу реалізуються цільові кредити на придбання обладнання, транспортних засобів, виробничої нерухомості, поповнення оборотних коштів без додаткових комісій та на доступних умовах. Оформлення кредитів  з можливістю дострокового погашення без штрафних санкцій. 

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Автор: http://olimpawards.org/
Источник: http://www.autolider.info/
<< Предыдущая
ТОВ «Азовпромтранс» лауреат премії «Український...
Следующая >>
Могилевская разбила свою Toyota Land Cruiser ФОТО...

Почитать ещё