Тематические сайты

Новости Украины

Національній мережі гіпермаркетів «Епіцентр К» присвоєно статус Лауреата професійної Премії

08 Октября 2007

5 жовтня 2007 року згідно рішення Експертної ради Програми«Український Торгівельний Олімп» Національній мережі гіпермаркетів «Епіцентр К» присвоєно статус Лауреата професійної Премії. 

 

Компанію нагороджено за створення та розвиток мережі гіпермаркетів з повним спектром будівельних матеріалів, орієнтований на споживачів з різними фінансовими можливостями. 

 

За чотири роки своєї діяльності «Епіцентр К» було створено десять гіпермаркетів, і вже до листопада 2007 року їх має бути дванадцять. Гіпермаркети знаходяться у Києві, Львові, Дніпропетровську, Полтаві, Одесі, Чернівцях, Харкову, Івано-Франківську. А також до відкриття готуються ще Луганськ та Хмельницький. 

 

 

Підприємство спеціалізується оптово-роздрібною торгівлею будівельних матеріалів, присутність першої ціни на ринку. В мережі гіпермаркетів представлено 100 000 найменувань товарів від десятків тисяч постачальників. Кращою компаніэю на ринку її робить формат «від і до» - повний асортимент будівельних матеріалів. Для покращення якості обслуговування проводяться акції по презентації товарів, для покупців проводяться майстер-класи від різних торгових марок. А також існують додаткові послуги: доставка, безкоштовне завантаження, форматно-розкрійна дільниця, оверлок килимових покриттів, тонування фарби, виготовлення ключів, тюнінг, кафе, послуги банку. 

 

 

Програму «Український Торгівельний Олімп» засновано в 2006 році за підтримки Торгово-промислової палати України, Спілки підприємців малих, середніх та приватизованих підприємств України, та інших громадських об‘єднань.  

Почитать ещё

1. Компания Apple уже представила новую модель смартфона основанной на 2-х ядерном процессоре А5, а также оснащенной восьми мегапиксельной камерой.
2. У Вас ещё нет в автомобиле GPS-навигатора, для этих целей можно использовать мобильные устройства Нокиа. С новой услугой Nokia Maps Вы имеете все возможности для полноценной GPS-навигации. Nokia Maps дает Вам возможность точной навигации при помощи голосовых подсказок.
3. Оформить полис Автогражданки (ОСГПО) за 5 минут можно тут
Стильная навороченная автомагнитола Cyclon SDV-7011 GPS, имеет: GPS-модуль, ТВ-тюнер, Поддержка RDS, Bluetooth, Громкую связь, Приглушение звука.
новости по тэгу: Украины
Автор: http://www.bis-premii.com.ua/
Источник: http://www.autolider.info/
<< Предыдущая
17 сентября адвокатская компания «Шерман» (г....
Следующая >>
ТОВ «Юридична консультація Братів Коваленків»...

Почитать ещё